About Me

,Monday, July 01, 2013 | 7 Comment
Nama diberi Nurmaisarah Bt Azmi
Boleh panggil Sarah saje
Berumur 20 tahun dan birthday saya pada 9 Mac 1993
Berasal dari Melor Kota Bharu, Kelantan
Status masih single.. ; )
Anak sulung dari 5 orang adik beradik
dan sedang belajar di UPSI dalam Diploma Sains
Sekarang sedang mengusahakan perniagaan online https://www.facebook.com/DesaraShop

Pada mulanya blog ini dihasilkan untuk menghilangkan rasa bosan dan sekadar mengisi masa lapang. Kemudian, di atas minat dan sikap obses saya meneruskan penulisan saya dan berkongsi idea di blog ini. Banyak lagi yang perlu saya pelajari dalam mengejar title Blogger Berjaya.

with my beloved siblings...

Contact me at sarahazmi93@gmail.com
Sebarang perkara yang hendak dikongsi boleh dihantar melalui email.

*kami Budak sains

Banyak lagi item menarik dengan harga yang berpatutan. Sila layari https://www.facebook.com/DesaraShop untuk ketahui dengan lebih lanjut


7 comments:

  1. kte sebaya lahh... :) nice to meet you~~

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. eh kita sebaya lah .. (nak jugak kan ) hmm wish u all the best to a successful blogger .. owh, ape slah klau bt ice breaking ( x malu ) hehe .. nama diber Aiman Mokhtar .. Umur 20 tahun bila genap 22 March 2013 nim :) berasal dri Kuala Krai < kelate :D Anak SULUNG drpda 4 adk beradik .. im the only boy ! :( status single jugak ... :D dan sedang belajar di UPSI dlm bidang Bahasa Inggeris :D .. haha .. malu weh serow ore x sruh kite buat ni ... :p .. ( biar la )

    ReplyDelete
  4. wah cikgu la ni... bagus2.. salam pekenalan.. sy dr USM Pendidikan/3

    ReplyDelete
  5. done review belog ni..hee..http://comey-comeyblog.blogspot.com/2013/02/review-5-blog-yang-bertuah.html

    ReplyDelete

Jangan letak link tersembunyi di ruangan komen ini. Terima Kasih dan datang lagi ye

 
All right reserved by Sararose.com. Fully edited by Enna_Maggi. 2013