Cuci Mata Di Kl

,Thursday, April 05, 2012 | 2 Comment
Tarikh : 23 Mac 2012
Masa : 11.30pagi
Tujuan : Release tension lepas final exam
Tempat yang dijelajah : Area Masjid India dan KLCC
Geng-Geng : Diana , Fatin Nabila, Yoke, Dayang, Liana

Dah lama Sarah tak update blog nie kan.. Hal ini disebebkan Sarah tengah bercuti  di kampung dan
ketaidaan line internet menyukarkan Sarah mengupdate blog yang tak seberapa nie.

Ok. before bercuti baru-baru nie Sarah and the Gang jalan-jalan area Kl satu hari.
Ingat nak jalan-jalan lame sikit namun disebabkan masa yang terhad jadi 2 tempat je la yang sempat kitorang pergi iaitu Masjid India and KLCC..



Geng-Geng( housemates Sem 1)




Posing sikit... hehe..




Bakal Model slipar jepun...




Yoke posing di pintu masuk petrosains..

Itu sahaja yang dapat dikongsikan pada hari ini...

mood : Cuti-cuti Malaysia...

2 comments:

  1. hai sarah !! cam bez jew z tgk..hehe

    ReplyDelete

Jangan letak link tersembunyi di ruangan komen ini. Terima Kasih dan datang lagi ye

 
All right reserved by Sararose.com. Fully edited by Enna_Maggi. 2013