Pencarian Bloglist 3 Bulan Blog Sararose

,Thursday, February 28, 2013 | 42 Comment

Alhamdulillah, blog Sararose Dot My sudah mencapai 88k pageviews. Walaupun tidak sebanyak angka pageviews di blog lain, tapi tetap rasa bersyukur dan gembira dengan hasilnya. Pageviews dengan angka menarik, sempat Sarah printscreen tadi. 

Bukan sekadar nak tunjuk pageviews sebenarnya, memandangkan bulan Februari pun sudah masuk angka ke 22, maka hari ini Sarah nak buat segmen simple bagi mencari  bloglist baru untuk diletakkan dalam blog ini. Bloglist special ini akan melekat 3 bulan, iaitu dari bulan Mac, April dan Mei. 

 
Cara untuk menyertai:
- Buat satu entri bertajuk " Pencarian Bloglist 3 Bulan Blog Sararose" dan linkkan banner di atas ke entri ini.
- Promote segmen ini dan hadiah top-up akan diberikan kepada top refferal.
-Nyatakan mengapa anda mahu menjadi salah satu bloglist blog ini.
-Sila nyatakan juga jika anda meletakkan blog Sararose dalam senarai bloglist anda
-Letakkan link entri anda di ruangan komen entri ini.
-Tarikh penyertaan sehingga 28 Februari 2013.
-Senarai nama peserta Lihat sini

Bloglist akan dipilih berdasarkan :
-Kekerapan mengupdate blog
-Blog menarik
-Isi kandungan tidak mengandungi isu negatif



-jemput join dan good luck-
P/s : entri melekat sehingga 28 Februari 2013





42 comments:

  1. Saya suka warna blog awak. Ala ala biru lembut :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ye.Jangan lupa join sekali

      Delete
  2. menarik ade masa aku join ye..ingatkan..eceh..eh blog ni pakai advertlets..baru ke ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah lama letak adverlets..cuma tak pernah cashout je. BE pun sikit je dia bagi.. nanti join la. =)

      Delete
  3. wahhhh banyakknyaaa viewer!!!! perghh kalah ena...

    ReplyDelete
  4. Good luck Sarah, kalau sempat fie join ye.

    ReplyDelete
  5. mesti ramai yang join nih nanti :-)

    ReplyDelete
  6. No canti...nombor ada banyak onggg punya.kikiiki

    ReplyDelete
  7. Insyalkah ada masa saya join..

    ReplyDelete
  8. nanti dapat 100,000 pulak..hehe..heppy blogging yer.

    ReplyDelete
  9. wooooo..nk join jgk nnti
    tima kasih menginvite...
    tinggi pageviews tu..tahniah...

    ReplyDelete
  10. http://umikasum.blogspot.com/2013/02/pencarian-bloglist-3-bulan-blog-sararose.html

    FOLLOWER KE 843

    ReplyDelete
  11. Saya dah join ...
    Thanks jemput saya...

    http://www.sararose.my/2013/02/pencarian-bloglist-3-bulan-blog-sararose.html

    ReplyDelete
  12. 845 joined
    http://iqmareffendy99.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-3-bulan-blog.html

    ReplyDelete
  13. http://www.jeritpekik.my/2013/02/pencarian-bloglist-3-bulan-blog-sararose.html
    dah join..

    ReplyDelete
  14. Salam~ Zam join :)

    http://zamani84.blogspot.com/2013/02/pencarian-bloglist-3-bulan-blog-sararose.html

    ReplyDelete
  15. Nak join sebab nak tambah backlink la... hehee... boleh ke? :D http://farid108.blogspot.com/2013/02/benarkah-tarif-air-di-malaysia-berbeza.html

    ReplyDelete
  16. paly mmg nk join tapi lupe lak, sarah ade invite paly lam komen satu lg tp lupe.. jap2 lg paly join.. srry erk, huhu

    thx sb jmput paly, 2x plak tu :)

    ReplyDelete
  17. nnti paly join, line internet paly putus2... ni pun cpt2 tulis...

    ReplyDelete
  18. cpt2 paly wat entri :)

    http://www.paly.my/2013/02/pencarian-bloglist-3-bulan-blog-sararose.html

    ReplyDelete
  19. sara kalau aku join letak tajuk artikel lain boleh tak? contoh pencarian bloglist pakej 3 bulan dan top up berjuta2 wkwkwkw

    - Admins Blog 3 Dalam 1

    ReplyDelete
  20. dah join ! saya tag awak dengan rakus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! klik

    http://blog3dalam1.blogspot.com/2013/02/pencarian-bloglist-3-bulan-blog-sararose.html

    ReplyDelete
  21. http://www.erazfadli.com/2013/02/pencarian-bloglist-3-bulan-blog-sararose.html

    ReplyDelete
  22. http://www.sararose.my/2013/02/pencarian-bloglist-3-bulan-blog-sararose.html

    ReplyDelete
  23. hye ! sya join . here's my link --> http://mishmeenieyempire.blogspot.com/2013/02/pencarian-bloglist-3-bulan-blog-sararose.html

    ReplyDelete
  24. join ye sini. :) insyallah tiada yg negetif. kalau ada tu maybe untuk ilmu pengetahuan pada reader untuk mengelak dari terjadi pada diri sendiri kelak. :)

    http://amad-jalanan.blogspot.com/2013/02/pencarian-bloglist-3-bulan-blog-sararose.html

    ReplyDelete
  25. Join..

    http://ceriterahmad.blogspot.com/2013/02/pencarian-bloglist-3-bulan-blog-sararose.html

    ReplyDelete
  26. JOIN!

    http://diaryismah.blogspot.com/2013/02/pencarian-bloglist-3-bulan-blog-sararose.html

    ReplyDelete
  27. sgt cntik angka! suka....nnti kang hery siapakn..

    ReplyDelete
  28. saya update ikot mood.
    kadang2 sehari 1 entri.
    kadang2 sehari 2 entri.
    kadang2 seminggu 1 entri..hahah

    p/s:befday kita sama eh :)

    ReplyDelete
  29. salam singgah sini. cantik warna blog kamu. nice..admin suka tgk (^_^)

    ReplyDelete
  30. Tuan blog, sy join segmen ini....

    http://awanflufy.blogspot.com/2013/02/pencarian-bloglist-3-bulan-blog-sararose.html

    ReplyDelete
  31. blog saya dh tersenarai tak sararose?? hehe

    Tutorial Cara Hilangkan Navbar Di Blog Anda - ez Tutorials Blog
    http://blog3dalam1.blogspot.com/2013/02/tutorial-cara-hilangkan-navbar-di-blog.html

    ReplyDelete
  32. http://maisarahmyblog.blogspot.com/2013/02/pencarian-bloglist-3-bulan-blog-sararose.html

    ReplyDelete
  33. http://everybloghavetheirownstory.blogspot.com/2013/02/current-chapter-pencarian-bloglist-3.html

    ReplyDelete
  34. http://www.sheilashahfiekry.my/2013/02/pencarian-bloglist-3-bulan-sararose.html

    ReplyDelete
  35. mcm x sempat nak join je dik!

    ReplyDelete
  36. alamak..tak sempat nak join..

    ReplyDelete
  37. sory x sempat join.. :(

    jemput join segmen ni kalau belum k..

    http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

    ReplyDelete

Jangan letak link tersembunyi di ruangan komen ini. Terima Kasih dan datang lagi ye

 
All right reserved by Sararose.com. Fully edited by Enna_Maggi. 2013