NameWee Buat Lagu Mengurat Awek Thailand?

,Wednesday, February 13, 2013 | 4 Comment

Namewee merupakan seorang rapper, pembuat filem, penulis lirik, Talk show Host, pengkritik sosial ( Social Commentator) dan sebagainya. Oh ya. tidak lupa juga dia merupakan pengarah dan membintangi  filem Nasi Lemak 2.0 jugak. Jika sebelum ini video Namewee atau nama sebenarnya Wee Meng Chee yang dimuat naik di laman Youtube menimbulkan sedikit kotroversi seperti video ini, tapi kali ini Namewee telah membuat satu lagu,Thai Love Song untuk mengurat awek Thailand. Aish, betul ka Namewee? Takdak amoi Chinese ke nak ngorat? Video ini telah diupload pada 7 Februari lalu. 

Mari kita lihat bagaimana Namewee menyanyi dalam bahasa Thailand. 


Syok jugak dengar lagu nie. Videonya juga sangat menarik diisi dengan lakonan komedi yang sangat menghiburkan. Pendegar juga memberikan feedback yang agak baik terhadap lagu ini. Tak lama lagi famouslah Namewee di kalangan awek Thai.



4 comments:

  1. hhaha..mcm2lah retis skrg ni..

    ReplyDelete
  2. hahaha pelik2 ehhh buat rakaman video.. hahaha lyn je

    ReplyDelete
  3. dia pandai tarik perhatian..kan??

    ReplyDelete

Jangan letak link tersembunyi di ruangan komen ini. Terima Kasih dan datang lagi ye

 
All right reserved by Sararose.com. Fully edited by Enna_Maggi. 2013