Awesome! Gangnam Style Versi Lukisan Atas Kertas

,Wednesday, February 06, 2013 | 11 Comment


Trend Gangnam Style masih lagi hangat di seluruh dunia. Pelbagai variasi parodi dicetuskan hasil dari populariti muzik video yang dinyanyikan oleh Psy. Pstt, dengar-dengar Psy nak datang Malaysia nanti. Aku tak minat pun Gangnam Style nie sebenarnya, tapi apa yang menarik perhatian aku adalah hasil seni yang seyes hebat! Kombinasi lukisan dan digerakkan dengan jari (tak tahu apa perkataan bagi seni macam nie). Apa-apa pun tengoklah video nie. Serius sebijik macam video original dia.

11 comments:

  1. Huh PSY buat persembahan kat Malaysia- 2 juta tu huhu

    ReplyDelete
  2. wahhh gila kretip!!! suka suka suka... nk download la.. hehe

    ReplyDelete
  3. Wah? Kreatif dan hebat! Tengah bayangkan macam mana pelukis hasilkan lukisan tue. Bukannya senang nak buat tue, kena betul-betul teliti. :)

    Arol pun tak minat Gangnam Style.

    ReplyDelete
  4. ala tenet slow la..aku dah naik muak da senenarnya dengan dia ni..tapi nak tengok jugak video ni..haha

    ReplyDelete
  5. hahah..best pulak tengok video ni.
    bape lama xtau r amik masa nak lukis sume gmbar tu

    ReplyDelete
  6. huhuhuhu...kreatif btol...

    ReplyDelete
  7. kool giler..sure lame giler nk siapkan..hehe

    ReplyDelete

Jangan letak link tersembunyi di ruangan komen ini. Terima Kasih dan datang lagi ye

 
All right reserved by Sararose.com. Fully edited by Enna_Maggi. 2013