You Pakai Saiz Berape?

,Sunday, July 01, 2012 | 16 Comment

Petang semalam Sarah pergi la pekan Tanjung Malim nie, cari barang-barang dapur sikt. Kebetulan petang Sabtu memang ada pasar malam kat situ. Sebelum gi ronda-ronda pasar malam, kitorang masuk la kat satu kedai pakaian nie.

Masuk-masuk je, ternampak 2 orang lelaki berkulit gelap (Indian atau Bangladesh) berdiri di bahagian wanita (dalam punye beb). Aku sengih-sengih kat kawan sebelah aku. Ade jugak la salewomen, Chinese layan 2 orang mamat nie. Kitorang tak nak curi-curi dengar pun, tapi dah terdengar kan, nak buat macam mana...hehehe

Saleswomen:Berapa saiz you punya bini?
Laki : 24
Saleswomen: Mana ade 24, 34 ada la...

hahaha.. tolong la gelak. tak paham betul aku, nak beli untuk bini ke weh? Tak pe la. mungkin nak bagi birthday present mungkin. be cool men!

Saleswomen tu tak jemu plak layan pelanggan dua orang nie.
Saleswomen : I pakai saiz 36.

#What?

Okey, aku agak terpinga-pinga bila dengar. Tapi, ape boleh buat. 
Kalau aku malu weh..


Tergamam...


Pesana penaja : Kalau tak paham  saiz ape tolong la buat2 paham...






16 comments:

  1. lalala... xnak komen.. lallaa

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. bagus lah kalau faham.. hehehe

      Delete
  3. Murah hati tul Saleswoman tu..hehe

    ReplyDelete
  4. Hahaha, kelakar. Open minded gila saleswoman tu =D

    http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/dinosaur-eggs.html

    ReplyDelete
  5. saya tak paham
    so saya terpaksa follow blog ini

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak paham la konon.. hahaha.. thanks follow

      Delete
  6. terlebih fhm..haha...xmalu la cina tu..xyah la ckp saiz dia..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. entah la aunty tu, memang klakar habis la die.. nak promote punye pasal..

      Delete

Jangan letak link tersembunyi di ruangan komen ini. Terima Kasih dan datang lagi ye

 
All right reserved by Sararose.com. Fully edited by Enna_Maggi. 2013