8 Visual Yang Pelik

,Wednesday, July 04, 2012 | 16 Comment

Salam 1 Malaysia Para Pembaca.

Hari nie Sarah tak sabar-sabar nak share 8 keping gambar yang kreatif nie. Gambar-gambar berikut diambil menggunakan special angle yang menampakkan pemandangan 3D yang superrr! Korang mungkin tertanya-tanya yang mana satu tanah, mana satu langit? Orang yang sama atau hanya pantulan? Dan untuk pengetahuan korang, gambar-gambar nie bukan diedit!
Apa-apa pun korang tengok dan jangan lupe tinggalkan komen.







































 Mungkin ada diantara korang yang tertanya-tanya apa sebenarnya konsep blog nie, sama ada blog santai  ataupun blog peribadi.
Jawapannya...





aku sendiri pun tak tahu. Masih mencari identiti blog!




KLIK HERE SEBAGAI SOKONGAN ANDA TERHADAP BLOG INI. ..TERIMA KASIH




16 comments:

  1. hampir boleh faham gambar dan dimensinya kecuali yg first itu masih tidak dapat diterima logik akal. haha. ckp pun da mcm robot, mate pusing2 ;)

    ReplyDelete
  2. ouh..mcm th je..hihi..ada yg dr byang2 air..ada diterbalikkan gmbr supaya nmpk dia terbalik..ada dia baring tapi pmpuan tu berdiri..ah,kreatif! huhu

    ReplyDelete
  3. pening tengok gambar-gambar ni. terbalik-terbalik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..jangan pening2 ye.. cheer up..

      Delete
  4. terbaik pic nih...hihi nice pusing2 kpla nk tgk..heeee^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. pusing2 kepala sekali skala...

      Delete
  5. hehe pening jugak nengok gambor2 ni kan hehe

    ReplyDelete
  6. Hai saya ada jual Running Man tshirt RM35.. Pre-order sehingga 7/7/2012.. Kalau sudi singgahlah sini!
    http://prettyheisei.blogspot.com/2012/06/pre-order-running-man-shirt.html

    ReplyDelete
  7. xkesah lah blog kita nak wat konsep ape pon... amazing kot pict tue..

    ReplyDelete
  8. buat je ape nak wat..kite yang punye blog =)

    ReplyDelete
  9. kreatif..haha nk trbalik mata tgok..^^

    ReplyDelete

Jangan letak link tersembunyi di ruangan komen ini. Terima Kasih dan datang lagi ye

 
All right reserved by Sararose.com. Fully edited by Enna_Maggi. 2013