CONTEST KE 3 HAZWAN HAIRY

,Friday, July 06, 2012 | 15 Comment

Assalamualaikum readers!

Hangat-Hangat!! Contest yang gempak ini datangnye dari blogger famous HAZWAN HAIRY.
Siapa yang nak join? Klik banner bawah



Soalan yang ditanya : Kenapa suka masuk dalam blog dia.?


Jawapan Sarah : Sarah suka masuk dan baca blog dia nie pasal kandungan yang ada dalam entri2 dia semuanya best, asli, dan yang paling penting gaya penulisannya yang sempoi menarik minat Sarah untuk baca.
Bak kata orang, semua cukup la. Kebanyakkan entri jugak mengenai kisah hidupnya dan bersesuaian dengan tagline dia 
Sejuta Langkah Kembara Impian

Dan dia jugak selalu masuk magazine tu.. Wow.. Untung  la kan.
Korang bila lagi nak join? Banyak hadiah yang menarik.
Jom join ramai-ramai dan kenali blogger nie.




P/s : Tak sabar nak tengok Ice Age 4. Nak tengok trailer? Klik HERE
Klik La SINI jugak.

15 comments:

  1. gudluck buat kamu okei

    ReplyDelete
  2. salam....terima kasih sbb sudi join contest HH...hargai sgt2 ulasan dari anda..terharu!!! kita sama2 bantu pasti berjaya..hehe...
    all the best for u..

    sebak lak baca..hahaha...tq sgt2 lg..
    entry ni tak akan dipublist tau sehingga tamat..nanti aan list krg BW ea..sbb pe xpublish?sbb nk tgk ulsan lain2..

    ReplyDelete
  3. Wasalam @hairy.. sama-sama. Itu ikhlas dari lubuk hati.tak tahu pulak entri nie boleh menyebakkan hati awk dan sorry saya tak sediakan tisu.. hehe..ok, InsyaAllah

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum maisarah...selamat bersegmen yer...:)

    ReplyDelete
  5. tgh list entry anda tuk d BW smbil cari pemenang.. ada cntest mega plak

    ReplyDelete
  6. pertama kali datang blog kamu =)

    saya suka la blog kamu. Kemas. Hehehe... saya follow kamu...

    share :
    http://www.sofinahlamudin.com/2012/07/hari-kedua-di-bulan-ramadhan-al-mubarak.html

    ReplyDelete
  7. hai !
    niera bw ke blog awesome ni :)

    http://www.aisyahhumaira.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

    psstt,menarik blog ni,so niera dtg follow sekali lah :)

    ReplyDelete
  8. Salam. Hana dari contest yang sama no.66! Datang BW. Good Luck ye! =D

    ReplyDelete
  9. datang melawat sini ^^

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

    ReplyDelete
  10. salam :) eykaa datang singgah n follow ^^ goodluck ^^ btw, nice blog :) salam ramadhan ^^

    ReplyDelete
  11. Salam kenal :)
    kte dri contest yg sme..;)gud luck yer:)
    bw n flow cnie..hehehe :)
    http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

    ReplyDelete
  12. SaLam Ukhuwah..
    GLuck ngan cnTesT nie...

    kitew follow u..

    http://cindereallacreations.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

    ReplyDelete

Jangan letak link tersembunyi di ruangan komen ini. Terima Kasih dan datang lagi ye

 
All right reserved by Sararose.com. Fully edited by Enna_Maggi. 2013