Koleksi Kek Realistik

,Monday, July 30, 2012 | 9 Comment
Salam Ramadhan.

Puasa-puasa jugak. Apa kata cuci mata tengok kek yang cam real nie.
Boleh la korang buat time raya nanti. Yang penting kek-kek nie memang nampak real. Sayang pulak nak makan nanti.



Kek henfon Blackberry




Jangan tertipu. Ini adalah kek




Gempak kek nie.




Comel








Euuuuu....Yarkkkkk...




Nice.




Kek mesin Jahit. khas untuk mak






Kek katak




Cam real kan?



Comel






Pesanan Hari Nie 


Jangan jadikan ramadhan seperti tebu, rasanya, semakin hujung semakin tawar.tapi...Jadikan ramadhan seperti air milo/susu/teh (mengikut citarasa anda, hehe), rasanya, semakin hujung semakin pekat dan manis..





9 comments:

  1. nak tempah kek yang mesin jahit tu... nak bagi kat mak saya.. hehehe...

    ReplyDelete
  2. kretif ar dorang nie.... serius smart

    ReplyDelete
  3. 为了学习这个知识,到处找相关文章,哎,真不容易,博主也不容易,在此也要感谢一下博主了。

    ReplyDelete
  4. kek yg mesin jahit tu cun ^^

    ReplyDelete
  5. cantiknya..kreatif diorang

    ReplyDelete
  6. kreatif giler sampai x sampai hati KA nak makan huhuhu

    ReplyDelete
  7. kek?cntik gila lah...wahhhh suka tgk...

    ReplyDelete

Jangan letak link tersembunyi di ruangan komen ini. Terima Kasih dan datang lagi ye

 
All right reserved by Sararose.com. Fully edited by Enna_Maggi. 2013