Pencarian Super Bloglist 2nd Half Year 2012 by Blog Fadzmie

,Tuesday, July 24, 2012 | 4 Comment
Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera.

Alhamdulillah dapat jugak Sarah join Segmen yang dibuat oleh Abg Fadzmie nie. Nak join jugak?
Klik Banner


Join la ramai-ramai sebab nie adalah first segmen yang dia buat tau. Tarikh tutup pada 1 Ogos 2012.
Kata Fadzmie dia akan membuat 3 cabutan random di mana 3 blog bertuah ini akan menerima topup bernilai RM50 setiap satu. Bukan tu saja, dapat tersenarai jadi bloglist dia sampai hukung tahun nie. Huh! Lama kan?


Harap tersenarai.hehe. Dah tambah blog Fadzmie dalam bloglist dah. Jom ramai-ramai terjah blog dia.




4 comments:

  1. Thanks sudi join bloglist saya. Sama-sama kita tunggu penutup segmen ni ya. ;)

    ReplyDelete
  2. salam. dtg dari segmen yang sama !

    ReplyDelete
  3. Salam Maisarah. ;)

    Awak dah terpilih untuk menang hadiah topup dalam segmen pencarian bloglist saya.

    Saya dah add awak di FB untuk memudahkan proses pemberian details dan hadiah.

    Thanks. ;)

    ReplyDelete

Jangan letak link tersembunyi di ruangan komen ini. Terima Kasih dan datang lagi ye

 
All right reserved by Sararose.com. Fully edited by Enna_Maggi. 2013