Barang Unik Untuk Dijual ( 10Koleksi )

,Tuesday, July 10, 2012 | 10 Comment
Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera


Hari nie Sarah sempat jalan-jalan ke website-website, nak cari benda-benda menarik untuk dikongsi. Terjumpa la satu koleksi barang-barang pelik yang dijual. Memang stylo semuanya dan bagi orang yang suka bergaya ala-ala Lady Gaga nie mesti tak keberatan untuk memiliki walaupun harganya agak tinggi. Ye la, dalam Dollar kan.
Jom intai-intai. Mana tahu korang berminat.




Inilah dia jeans yang ada poket muat untuk letak iphone yang besar gedabak tu.
Korang ada?





Gosok mata 2 tau 3 kali. 
La.. beg betul rupanya. .Macam lukisan. .Nak beg macam nie?Harga 99 Dollar.
Cool kan beg nie?







Beg ala-ala hose bomba.. Tp cantik jugak warna pink. 
colour putih pun ada.. Cuma harga tak dapat dikenal pasti.





Wallet dari kayu..
Sakit punggung duk atas benda nie.





Subang berbentuk telinga.
Comellll








Beg Jala..Harga boleh tahan mahalnya, 25 Dollar. Nak murah lagi?
Mintak pakcik nelayan buatkan. 




Rantai ala-ala kunci rumah.Made in U.S.A.
Bergaya ke pakai benda nie?





Hand Sunglasses. Dari mana idea nak buat benda nie, Sarah pun tak tahu.
Harga 258 Dollar. Korang nak beli?






Yang nie paling cool yang Sarah jumpa.
Jam yang takde nombor, ada tulisan je.
Nak satu.




Yang last sekali, Seluar Untuk Picnic.
Lawak.






Itu je yang dapat dikongsi. Nak lagi, tunggu entri-entri akan datang.





Klik La SINI  Tanda Sokongan Blog Nie. Terima Kasih!

10 comments:

  1. eee gelinya tgk telinga tuh..haha

    ReplyDelete
  2. yg seluar tu terbaik la.hahaa

    ReplyDelete
  3. subang bentuk telinga..geli tgk..

    ReplyDelete
  4. hahaha . lawak lahh tengok barang2 yg pelik nie . lagi2 subang telinga too . macam geli jew kalau nak pakai . :-/

    ReplyDelete
  5. Beg katun tu cantik..

    ReplyDelete
  6. jam tu mcm style jer... nak beli leh x?

    ReplyDelete
  7. suka yg beg cartoon.cantik.

    ReplyDelete
  8. yg beg hose bomba tu cntik. nak beli kat mane?

    ReplyDelete
  9. mane nak beli bag hose bomba tu? cantik+unique

    ReplyDelete

Jangan letak link tersembunyi di ruangan komen ini. Terima Kasih dan datang lagi ye

 
All right reserved by Sararose.com. Fully edited by Enna_Maggi. 2013