Datuk 72 Tahun Ini Menjadi Sensasi Apabila. . .

,Wednesday, January 16, 2013 | 12 Comment

Sangat menakutkan apabila melihat lelaki tua berpakaian wanita. Namun, Liu Xianping merupakan seorang datuk yang sangat baik dengan menjadi model untuk butik pakaian cucunya. Liu Xianping merupakan datuk berusia 72 tahun menjadi begitu sensasi selepas menjadi model untuk pakaian wanita. Kata cucunya, Liu Xianping pandai mix and match pakaian dan mereka sangat gembira sepanjang shooting.

Selepas menjadi model, perniagaaan cucunya telah meningkat 5 kali ganda. Liu Xianping berkata "Why unacceptable for someone like me to wear women’s clothes? Modelling for the store is helping my granddaughter and I have nothing to lose. We were very happy on the day of the shooting. I’m very old and all that I care about is to be happy."

Berikut adalah gambar modelling beliau ,











Apa perasaan anda selepas tengok iklan tadi? Aku memang tertarik dengan baju tu tapi bila tengok modelnya, potong mood aku. Haha, yang ada business shopping online tu mungkin boleh cuba teknik seperti ini untuk lariskan perniagaan korang. Kih3...


P/s : tak jumpa plak link website cucu dia.



12 comments:

  1. haha.. tuanya 72. tak pe lah as long as they are happy

    ReplyDelete
  2. eeeeeiiii.... hahha..lawak pun ada... ~~ haha... datuk 72 taun jadi model... haha.. pas nie leh lah pnggil datuk2 kat luar sana jadi model gak.. hihi..

    ReplyDelete
  3. cantik plak tu..hehe..takpa la muda2 tak dapat jadi model bawu skunk dapat..camtu saya tua nanti nak jadi model la..haha(^_^)DKDE

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..ada angan-angan nak jadi model macam atuk nie jugak ke?

      Delete
  4. Hahahahaha! Bukan main posing lagi datuk nie, kalah model muda. Patutlah bisnes maju! Harap takde datuk Malaysia yang buat macam nie. Kihkih! :p

    ReplyDelete
  5. haha.. tak pernah tengok mcm ni

    ReplyDelete
  6. kalo tak nampak kepala tu sume orang sangka datuk ni perempuan..hahaha

    ReplyDelete
  7. hahahahhaha nk gelak ja ni..hahaha

    ReplyDelete
  8. hahaha kretip la atok ni... tapai kembang tengkuk dibuatnya.. XD apapun, ATOK YANG SEMPOI!!!

    ReplyDelete
  9. amboih comelnya atuk ni..badan pun slim plak..aha

    ReplyDelete

Jangan letak link tersembunyi di ruangan komen ini. Terima Kasih dan datang lagi ye

 
All right reserved by Sararose.com. Fully edited by Enna_Maggi. 2013