OMG! Lukisan Pada Badan Yang Ngeri

,Thursday, January 03, 2013 | 19 Comment

Sangat kreatif. Ini semua kerja dari pelukis Jepun iaitu Chooo-San. Confused dengan gambar di bawah? Ia sebenarnya hanya optical illusion hasil dari lukisan yang sangat real. Walaupun 10 gambar ini kelihatan ngeri, namun ianya satu hasil seni yang sangat mengagumkan. 















19 comments:

  1. hahaha.. serammmmmmmmm!

    ReplyDelete
  2. waa! hebat dia lukis , mcm edit photoshop pulak tgk :D

    ReplyDelete
  3. Seram~~
    org jepon memang,,kdang2 diorang nii suka buat bnda pelik2 skit,,
    hihi :D

    ReplyDelete
  4. ehh mana lah you jumpa gambar-gambar ni. Awesome kot. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. awesome kan? eh, lupa nak letak link =P

      Delete
  5. gila dasyat!! perghhhh memang sangat kreatif dan terror! awwww

    ReplyDelete
  6. wau...hebatnyer... mmg ngeri pun ada bila tengok

    ReplyDelete
  7. wohh kretif nye.. seram pown ade..

    ReplyDelete
  8. Terbaik!!! Macam real... Senang kalau nak buat cerita hantu... Tak payah nak guna banyak-banyak teknologi suntingan... Nice Sharing!!!!

    ReplyDelete
  9. lukis mata kat belakang.
    nanti org nak ragut beg konpem konpius..huhu

    ReplyDelete
  10. mak aii, geli pun ada, takut pun ada.. nampak real

    ReplyDelete
  11. yang perut berbutang tu stylee...:D

    ReplyDelete

Jangan letak link tersembunyi di ruangan komen ini. Terima Kasih dan datang lagi ye

 
All right reserved by Sararose.com. Fully edited by Enna_Maggi. 2013