Lift Berlubang? Takutnya!!

,Monday, July 02, 2012 | 11 Comment

Ape perasaan korang bila tiba-tiba masuk lift tak de lantai?
Bukan mustahil. Di London, pengunjung di sebuah pusat membeli belah tertipu apabila diorang ingat lantai lift tu dah xde padahal itu semua adalah trick untuk kenakan diorang menggunakan lukisan ilustrasi 3D. Jom tengok reaksi diorang.



Terkejut??



Muka cuak betul budak-budak nie



Panjat tinggi lagi ye kak



Siap pimpin tangan lagi...



Intai ape tu bro?



Video pun ade.. jom tengok








Nak daftar churp-chup? Klik SINI untuk Daftar.





11 comments:

  1. pas trapped dlm lift ari tu,.. mmg berhati2 bila nk masuk lift ni !

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak pernah kena ke? lama erk dalam lift tu?

      Delete
  2. serius berlubang ke tu?? sanggup naik tangga lau camtu...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan berlubang.. sebenarnya itu hanya lukisan..
      class kan? sampai org boleh caye

      Delete
  3. haha.. kelakor je dorang nehhh

    ReplyDelete
  4. hahaha..kalo kena sya pon lemah jantung seketika..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam real, mana tak terkejutnye

      Delete
  5. patut letak kat hospital...haha..byngkan orang sakit nmpk

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau letak kat hospital yang takde heart attact pon boleh kene...

      Delete
  6. fuyoo..seram pulak wlaupun lukisan je..huhu

    ReplyDelete

Jangan letak link tersembunyi di ruangan komen ini. Terima Kasih dan datang lagi ye

 
All right reserved by Sararose.com. Fully edited by Enna_Maggi. 2013