Kuasa Make-Up : Sebelum Dan Selepas

,Friday, July 13, 2012 | 6 Comment
Bersolek atau dalam bahasa omputeh nya make up tak lari dari golongan perempuan.Makeup dapat meningkatkan keyakinan dalam pergaulan harian. Itu betul, saya juga bersetuju. Tapi, ade sesetengah orang mempertikaikan kuasa makeup nie dengan beranggapan bahawa make-up mengaburi mata orang ramai mengenai rupa seseorang yang sebenar. Apa-apa pun jom intai Power Of Makeup.



















Bila di makeup dan diedit guna photoshop




Thanks for visiting...




6 comments:

  1. skrg ni mcm2... mekap2 tebal2 kekadang jadi lagi teruk pon ade kannn

    ReplyDelete
  2. memang serius cntik...kita pn kalau kena make up cnfirm lawa mc diorg2 tu kan..hehehe...

    ReplyDelete
  3. prefer natural beauty..hehe..jimat duit..

    ReplyDelete
  4. http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-fatin-fatini.html MARI JOIN SINI DEAR..banyak hadiah menarikk

    ReplyDelete
  5. dh makeup cntik lah..haha

    ReplyDelete

Jangan letak link tersembunyi di ruangan komen ini. Terima Kasih dan datang lagi ye

 
All right reserved by Sararose.com. Fully edited by Enna_Maggi. 2013