Sorry, Gurau-Gurau Je

,Friday, June 22, 2012 | 12 Comment
Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera

Kalau masih ingat, beberapa hari lepas Sarah ada post pasal invitation ke majlis perkahwinan Sarah yang akan berlangsung pada 31 September nanti. Kalau tak baca lagi klik SINI. Tapi, ramai pulak yang tak perasan yang itu hanyalah gurauan semata-mata. Kenapa? Sebab mana la ade 31 September. Bulan September kan ada 30 hari je. Kebanyakan orang memang tak perasan dan ramai pulak yang ucap tahniah. Hehehe.. mana la ade nak kahwin muda cam nie. Baru 19 tahun.

Mana ade 31 haribulan kan..



Tergelak-gelak sarah bila orang chat kat Fb tanya berita tu betul ke? Kat komen post tu pun banyak ucap tahniah.Ada yang siap call lagi tu. Ade jugak la kawan Sarah yang rase sedih bila bace post tu pasal diorang ingat Sarah kena kawin paksa. Ye la, ayat dalam post tu kan lain macam je bunyinye. Aduih, siap pilih2 kad kawin lagi. Hehehe.. macam real je...



Kat entri yang serba ringkas nie sarah nak mintak maaf ye, gurau2 je kat sape-sape yang terkena.


P/s : kawan baik kat sekolah dulu tak ajak kite pun mase dia kawin..=(

12 comments:

  1. hahha...nak kena sarah ni,,haha...

    ReplyDelete
  2. : rasa macam nak tomoi2 ja adek sara ni.. kehkeh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. he3..jangan marah e kak..nanti tak kiut

      Delete
  3. hahahhaa..serius mmg tak perasan langsung sbb excited sgt klau bab2 nk kawen nie.hahaha
    kalau nk kawen btol pon ape salahnye dik ^^
    nnt jmput tau :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan...memang tak perasan...InsyaAlah, yg betul2 nanti

      Delete
  4. hahaha.. btoi tu, ngaku mmg ta pasan....:pp
    rsenye ayu pn ade wish kt sarah..haha.. lawak je pikir lik..
    xpe la an... kirenye tu future wish..heheh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu..takpe.. future wish diterima.. hehe

      Delete
  5. Replies
    1. eh, takla.. tu gurau2 je..lambat lagi

      Delete
    2. pandai ohh bergurau..haha...

      Delete
  6. HAHAHA, comel je dia main gurau gurau ye :)

    ReplyDelete

Jangan letak link tersembunyi di ruangan komen ini. Terima Kasih dan datang lagi ye

 
All right reserved by Sararose.com. Fully edited by Enna_Maggi. 2013