Muka Iras Apek?

,Sunday, June 24, 2012 | 7 Comment
Assalamualaikum Semua


Hari nie tak tahu nak post pasal apa. Tapi, ha.. nie ade satu perkara yang Sarah nak share.
Gambar nie merupakan gambar adik lelaki Sarah.<---promote adik nampak.


Agak-agak muka dia macam sape? Ramai orang kata muka dia cam Apek (Khairul Fahmi).
Eleh, ye ke? 

Dimanakah keserupaan diantara mereka?? haha..
 Adik aku tak pandai main bola.Kutuk adik sendiri nampaknya.

Jom kite check dekat-dekat


Ada iras tak muka diorang??

P/s :Puas Sarah carik gambar diorang yang hampir sama dan pesanan Sarah entri nie bukan nak promote...hahaha



7 comments:

  1. adela gak iras2.hehe.tapi muka apek cam kurus tirus sket.

    ReplyDelete
  2. Ade jugak iras2 tue..hehe

    ReplyDelete
  3. tak iras pun..rambut dia tu kalo wat cm apek ngam.. hehe

    ReplyDelete
  4. tayang boyfriend ka ni oooooo hehe

    ReplyDelete
  5. hurmmm.ade la sikit.hikhik

    ReplyDelete
  6. bentuk muka lebih kurang kann.

    ReplyDelete

Jangan letak link tersembunyi di ruangan komen ini. Terima Kasih dan datang lagi ye

 
All right reserved by Sararose.com. Fully edited by Enna_Maggi. 2013