Berita Dari SPA

,Saturday, June 16, 2012 | 6 Comment
Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera

Belum sampai satu hari kat Tanjung Malim nie aku dah dapat call dari my mom.
Dia cakap dapat surat dari SPA.
Interview untuk Pembantu Penerangan. Hahaha.. Dulu apply je SPA nie, sekadar cuba nasib. Biasa orang yang apply course nurse ke pembantu jururawat ke mesti dapat interview. Tapi, sarah tak apply pun course macam tu pasal tak minat.Tak disangka-sangka dapat panggilan untuk Pembantu Penerangan pulak.


Masalahnya sekarang interview tu dalam 16 Julai, kira-kira sebulan dari sekarang di Pengkalan Chepa, Kelate.
Aku kat Tanjung Malim sekarang nie. nak kena balik satu hal la pulak. Dah la study sekarang dah masuk Sem 3 dah. Rasa rugi pulak.Interview pun belum tentu lulus. Tapi, dalam hati nie terasa jugak nak try.
Mana tahu dapat kan.
So, apa pendapat korang?

dari portal spa

Bagi korang yang nak try daftar dan apply dengan SPA nie boleh la ke portal rasmi di http://www.spa.gov.my/Portal/
Kena daftar dulu, baru boleh apply tau

Pesanan untuk Diri Sendiri: Buat pilihan yang terbaik



6 comments:

  1. all the best dik... mg berjaya

    ReplyDelete
  2. boleh guna istikharah mintak petunjuk.. mase depan ni..)

    ReplyDelete
  3. semoge dpt bt plhn yg bijak...;) prnah alami situasi mcm ni masa sem 6...

    ReplyDelete
  4. buatlah pilihan yang bijak.all the best and good luck :)

    ReplyDelete

Jangan letak link tersembunyi di ruangan komen ini. Terima Kasih dan datang lagi ye

 
All right reserved by Sararose.com. Fully edited by Enna_Maggi. 2013