14 Gambar Kreatif

,Saturday, June 30, 2012 | 18 Comment


Gambar-gambar dibawah diedit menggunakan photoshop. Memang menarik!
Korang boleh edit cam gini?










































Jangan lupa klik-klik untuk derma dan sumber:


Telur penyu haram? Jawapan Di sini




18 comments:

  1. sangat kreatif ! ^^
    ade gak gambar yg ika takut nk tgk. hukhuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti gambar yg potong tangan tu kan?hehe

      Delete
  2. cantik n menarik pic2..memang bijak la boleh edit..teringin nk jd kreatif mcm org ni..heeh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je.. kalau dah lama2 guna jadi pro jugak nanti

      Delete
  3. pergh,hebatnya diorang edit!kekaguman(@__@)

    ReplyDelete
  4. hebat kan imaginasi diorang tu...nice pic..mmg unik n kreatif!

    ReplyDelete
  5. wah..mnkjubknb...
    sape la yg edit.

    ReplyDelete
  6. WAH CUKUP CNTIK N MENARIK...ibu dtg follow sn,sllu2lh ke blog ibu yer..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah Ummi..thanks follow

      Delete
  7. Assalamualaikum

    terima kasih share gambar ni

    ReplyDelete
  8. cantik2 la gmbar2 smua nie.kreatif gler diorg.. (wanie @ sebelah umh sarah)

    ReplyDelete
  9. awesome. sangat kreatif.

    ReplyDelete
  10. fulamakk!!! cntik gila...

    ReplyDelete
  11. serius gmbr2 sume ni ohsem....
    nnti jap lagi korn masukkan dalam bloglist okei...
    alaa.. blog maisarah pon ramai jer org komen2...
    yg pesal cbox tu nnti korn akan update.. tp lupa password la.. hehehe

    ReplyDelete
  12. terima kasih bebnyak tau.. huhu..tu la, password letak lagi pelik2..kan dah lupe

    ReplyDelete

Jangan letak link tersembunyi di ruangan komen ini. Terima Kasih dan datang lagi ye

 
All right reserved by Sararose.com. Fully edited by Enna_Maggi. 2013