Segmen: Pencarian Blogger Follower Bawah 500

,Wednesday, June 06, 2012 | 16 Comment
Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera

miss Z berceloteh
Korang ada follower bawah 500? Tekan banner kalo nak join

Ini kali kedua Sarah join segmen dari Miss Z. Segmen kali nie special sikit kerana dibuka untuk orang yang mempunyai follower kurang dari 500.
 Buat masa nie follower Sarah 295 orang.

Dengan ini nak tag 2 orang yang bertuah nie:


Yang tak ditag pun sila lah join sekali. Cepat! tarikh tutup 12 Jun 2012 pukul 10 pagi.

p/s : Ini Post ke 100


16 comments:

  1. ok... nnti nak joint ler klu ada masa
    tq info ni

    ReplyDelete
  2. follower 296 dtng :)

    makasi sudi join :)

    ReplyDelete
  3. thanks tag cni insyaallah akn join... =)

    ReplyDelete
  4. dari segmen yang sama . i follow youu :) hehe

    http://scandalforlife.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  5. singgah sini .
    http://biby-fiessta.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  6. dari segmen yang sama!
    done follow(298#),hit me back k!!^^
    btw,you have an awesome blog..suka bw here

    http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  7. dah follow kamu , dari segmen yang sama , jemput singgah yer . =)
    MuinkSnikerdoodle

    tak salah kalau berkawan kan ;)
    My Facebook
    My Twitter

    ReplyDelete
  8. salam kenal...singgah sini dari segmen yang sama..done follow u..

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  9. salam mina datang dari segmen yang sama sambil follow http://testingsaja-saja.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  10. dari segmen yg sama.. sudah follow..
    sudi2la ke blog saya..

    http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    *followers ke 303

    ReplyDelete
  11. salam,
    singgah sini jap dari segment yang sama.
    done follow awak
    follow me back erk..
    http://iehahfarihah.blogspot.com

    thank..

    ReplyDelete
  12. Segmen miss z dah tamat..jom terjah blogger lain

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/senarai-peserta-segmen-pencarian.html

    ReplyDelete
  13. http://kumahuitu.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html



    JOIN SAMA :)

    ReplyDelete
  14. http://kumahuitu.blogspot.com/2012/06/segmen-2-tenang-up-follower.html


    JOM JOIN SEGMEN KE 2 ANJURAN BONDE SILA PATUHI TERMA DAN SYARAT YE TQ..

    ReplyDelete

Jangan letak link tersembunyi di ruangan komen ini. Terima Kasih dan datang lagi ye

 
All right reserved by Sararose.com. Fully edited by Enna_Maggi. 2013