Lecture Lelaki Vs Lecture Perempuan

,Tuesday, June 19, 2012 | 6 Comment
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Firstly, agak takut jugak nak tulis entri nie. Bukan apa, takut orang salah faham pulak.
Ok, Sarah nak tanya dulu, antara lecture/ cikgu, laki ke perempuan yang korang suka?

Terus terang Sarah cakap masa time sekolah dulu sarah lagi suka kat cikgu perempuan.. Sebab...
cikgu perempuan kat sekolah dulu jangok-jangok..Lagipun, untuk berkongsi masalah agak segan dengan cikgu laki, so kalau ade ape2 je masalah kebanyakannya cikgu perempuan lebih memahami.ada aura keibuan la nak dikatakan.

Sumber: Google Image

Tapi, lain pulak cerita bila dah masuk universiti nie. Kat sini Sarah lagi suka belajar dengan lecture lelaki pulak. Bukan gatal tau, cuma situasi yang telah mengubah selera...<----ayat lain macam je

Lecture laki nie lagi sporting dan tak banyak kerenah bila time nak bagi markah.
lagi pula, lecture laki tak banyak buat sesi menyoal yang boleh membuatkan lutut aku bergoyang sepanjang kelas. Berbanding dengan lecture perempuan yang suka bagi ceramah, lecture laki lagi cool.



huhu... Sekadar berkongsi cerita.
Kongsikan pendapat korang pulak.
setiap orang ada pendapat masing-masing.

Nota Kaki: jangok-jangok (loghat Kelantan)----> bergaya, cantik


Sila baca Entri lain jugak erk...Nie entri lama=)



6 comments:

  1. saya setuju nan awak!!! agree sngt2!!!
    time duk matriks pon same jgak ..
    but sumtimes wanie suke lecture prmpuan for biology..
    lagie faham die trangkan compared to male one..so simple :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau bio memang best ngan cikgu pompuan

      Delete
  2. betul tu..ppuan ni kekadang cerewet, tp lelaki pun sama cuma bilangannya x sbyk perempuan leee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pompuan suka sangat soal...=(tak suke

      Delete
  3. lecture laki slalu sporting jer..haha
    tapi budak2 x berani skip kuliah...
    kalau lecture perempuan pulak, garang..
    makin ramai pulak yang skip kuliah.. haha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. iye? adoih, tak sanggup nak dengar leteran bila ponteng

      Delete

Jangan letak link tersembunyi di ruangan komen ini. Terima Kasih dan datang lagi ye

 
All right reserved by Sararose.com. Fully edited by Enna_Maggi. 2013