Lift Ke Perkuburan (video)

,Friday, July 20, 2012 | 7 Comment
Salam Jumaat, Salam Ramadhan 


Sarah terjumpa satu video prank dari negara Indonesia. Prank Super Trap nie rasanya sama macam Wakenabeb ataupun program-program prank lain yang ada di Malaysia.
Yang menariknya prank yang diorang buat nie, mangsa-mangsa yang diumpan menaiki lift dan sampai ke kawasan perkuburan. Nampak real plak tu kuburnya. Kalau Sarah yang kena pun memang takut la.
Tapi bagus jugak buat cam nie, biar ingat mati sikit. 


Jom layan Video nie








Peminat gaya hijab? Mana satu gaya kegemaran anda? profile image

Salam Ramadhan


7 comments:

  1. TERBAIKLA VIDEO 2...
    KALO AKU KNE PON MELOMPAT..
    http://bit.ly/PlhUIO

    ReplyDelete
  2. Kalau Ee kena camtu, pengsan pun boleh. jeng jeng jeng =D

    http://thenurulee.blogspot.com/2012/07/time-off-for-le-stomach.html

    ReplyDelete
  3. haha..takpe. sebagai peringatan (^_^)

    ReplyDelete
  4. eh eh, mna videonye? xleh tengok dri hp kot... :) nnti lh lyla snggah balik p tngok on9 guna lptop..

    ReplyDelete
  5. @Nurulee haha..pengsan terus eh.. ok, nanti sarah datang

    ReplyDelete
  6. @Nurlyla yup.. maybe takleh tengok ngan henfon kot.. hehe

    ReplyDelete

Jangan letak link tersembunyi di ruangan komen ini. Terima Kasih dan datang lagi ye

 
All right reserved by Sararose.com. Fully edited by Enna_Maggi. 2013