Gadget Pilihan Yang Cool (Part 2)

,Wednesday, July 11, 2012 | 14 Comment
Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia


Hari nie sempat jugak update, maklumlah sekarang agak busy. Kita sambung pilihan gadget-gedget yang cool dan menarik untuk tatapan korang semua. 
Sebelum tu, sapa-sapa yang tak tengok lagi gadget-pilihan-yang-cool-part-1 dan barang-unik-untuk-dijual-10koleksi mesti tengok dulu yang tu.


Jom tengok.


Yummy.. sedapnya, tapi awas kerana. . . .



Yang disangka makanan nie adalah USB Flash Drive. 
Bahaya kalau bagi kat budak-budak nie, takut ditelan benda nie hidup-hidup.







Kaki almari yang mempunyai angkatan tentera.
Nak pertahankan almari korang dari lipas, beli la almari nie satu.Lipas takut dengan askar ke?




Yang nie ialah Plug Dengan Lubang atau dalam bahasa omputeh 
Plug With A Hole. Bagus orang yang reka benda nie, senang la sikit nak tarik plug tu nanti.



Bawak ikan gi jalan-jalan.
Anjing kan haram. Masukkan je ikan korang dalam bekas khas nie, dan bersiar-siar lah dengan ikan kesayangan korang tu.



LOL
Payung yang ada internet. Idea nie agak bangang la, nak jalan-jalan sambil surf interent.
Confirm ramai yang accident nanti.




 Nampak macam kertas biasa je. Tapi, salah sangkaan korang tu.
Nie lah mentol yang boleh dibawa kemana sahaja.
Masukkan dalam dompet pun muat.


Ada sesetengah orang susah nak bangun tido, nak-nak dengar mak membebel baru nak bangun.---->kena kat batang hidung sendiri.
Dengan adanya jam yang jahat nie (nama dia Evil Stealing Alarm), korang boleh bangun awal walaupun jauh denagn mak korang.Nak tahu macam mana dia buat??Alarm jam nie akan curi henfon korang, dan akan dail secara random. Mungkin, mak korang, ataupun awek, ataupun bos korang sendiri yang jam nie akan call.
Macam menipu je benda nie.





 Satu lagi alarm clock yang unik.
Nama diberi, The Puzzle Alarm Clock.Selagi puzzle tu tak complete, selagi tu la dia akan berbunyi.



Perabot cantik nie adalah The Glowing Air- Filled Furniture.Nampak cool bila dalam gelap.





Lagi-lagi tandas. Tandas ala-ala merempit. Khas untuk mat2 rempit.Takde la. Sebenarnya ia direka khas bagi orang-orang yang geli menggunakan tandas awam.Keadaan lubang tandas yang macam nie akan menghindari  Intimate physical contact dngan toilet tu.Takde la korang geli geliman nanti. Tapi, macam mana nak berak macam nie?


Selimut nie dikenali sebagai Hypochondriac.Kegunan dia just nak takutkan orang. Cool kan?



Itu sahaja, jangan lupa tinggalkan komen. Tak kena charge pun.




KLIK SINI SEBAGAI TANDA SOKONGAN ANDA TERHADAP BLOG NIE



14 comments:

  1. kukuh ke almari askar tu ek. hihi

    ReplyDelete
  2. suka perabut berlampu too . cantik lahh . dekat Malaysia ada tak ? ^^

    ReplyDelete
  3. yang selimut tu mmg cool..:)

    ReplyDelete
  4. hehehe.
    hehehe
    heheh
    hehe
    hehe
    suke bw ikan sbb x boleh bw anjing



    aaahakss

    ReplyDelete
  5. suka perabot glowing...style laa

    ReplyDelete
  6. smarttt arr.. lg2 yg perabot tuhh,, nak bli ar..huhu

    ReplyDelete
  7. fuhhh!!.hahaha....cntik2

    ReplyDelete
  8. nk bli la perabot n jam puzzle tu...brangan! hihi

    ReplyDelete
  9. kena beli puzzle alarm clock tu..hehe :)

    ReplyDelete

Jangan letak link tersembunyi di ruangan komen ini. Terima Kasih dan datang lagi ye

 
All right reserved by Sararose.com. Fully edited by Enna_Maggi. 2013