Toys Yang Menakutkan

,Monday, July 16, 2012 | 18 Comment
HAI SEMUA.

Biasa kite tengok anak-anak patung comel2 je kan. Lagi-lagi ala-ala barbies tu. Tapi kat sini  Sarah nak share  beberapa koleksi anak patung yang seram dan menakutkan. Kalau difikirkan, anak patung macam nie tak elok dibagi kat budak-budak. sorry la kalau korang rase bende-bende nie tak seram.










 Doll iras muka MJ?







































So, mana satu pilihan anda?


PUASA DAH NAK DEKAT.MINTAK JASA BAIK KLIK  SINI DAN JUGA SINI. TERIMA KASIH


18 comments:

  1. sumpah orang bagi free pun taknak patung macam ni. ngeriiii :)

    ReplyDelete
  2. @Rara Nasiha betul tak nak?? nak bg nie.. haha

    ReplyDelete
  3. uish! x tido malam la kalau ade toys cmni kat umah

    ReplyDelete
  4. tak berani nak beli toy mcm ni..serammm...

    ReplyDelete
  5. bg free pun tanak...serious memlm xdpt tdo klu ad ptg ni..hahah

    ReplyDelete
  6. mnakutkan!huhu..dlu masa kcik2 fobia ngn anak patung yg mata berkedip2 tu..mngigau mlm..hihi

    ReplyDelete
  7. perhhhhh...seram gilak la...

    ReplyDelete
  8. errrrrk.. memang menakutkan.. xnak lah beli, buat seram rumah korn jer.. hehehe

    ReplyDelete
  9. huuh, memang tak la kan. seram benau semuanya >_<

    ReplyDelete
  10. smua tak dijadikan pilihan..ngeri woo,, trauma terus..

    ReplyDelete
  11. Hadoiyaiì...jgn beli patung2 mcm tu. Rumah tk d masuki malaikt. Dhle menakutkn, tk sesuai langsung

    ReplyDelete

Jangan letak link tersembunyi di ruangan komen ini. Terima Kasih dan datang lagi ye

 
All right reserved by Sararose.com. Fully edited by Enna_Maggi. 2013