Lagu Pilihan : All About You

,Monday, September 10, 2012 | 3 Comment
Assalamualaikum Semua Pembaca

Nampak tak perubahan besar blog nie? Blog Sarah telah diedit oleh Enna . Thanks Enna bersusah payah and sorry banyak komen sini sana, maklumlah saya agak cerewet sikit.

Berbalik kepada topik, sudah lama Sarah tak buat pemilihan lagu nie. Tapi, korang jangan la terkejut sebab lagu-lagu yang dipilih kebanyakannya adalah lagu Bruno Mars sebab mestilah Sarah minat lagu dia.
Oh ya, korang mesti tak tahu kan, nama sebenar Bruno Mars? Nama sebenar dia adalah Peter Gene Hernandez. Dari mana pulak asalnya nama Bruno + Mars tu? 
Menurut sumber, Bruno adalah nama panggilannya semasa berumur 2 tahu sebab masa tu dia chubby dan ayahnya telah memanggil Bruno sempena nama chubby wrestler yang bernama Bruno Sammartino .
Nama Mars pula diambil kerana masa kat sekolah dulu girls selalu mengatakan dia  "bukan dari planet bumi", so dia fikirkan planet Marikh (Mars) untuk diletakkan dibelakang nama Bruno tersebut.



Lagu pilihan pada hari ini. All About You.
Suka rentak lagu nie, agak klasik tapi sangat menarik. 
Lirik yang digunakan juga cukup indah.
4 Bintang untuk lagu nie.




Lirik : 
I know girl , when you look at me
you don't know how i feel
cause I'm usually so nonchalant
my feelings I conceal
but I want you to know
oh, I want you to know

I must admit I've felt this way for more than quite a while
but I can't hold it no longer when I see that pretty smile
can't wait no more
oh, I can't wait no more

oooh

[chorus]
girl, to tell you the truth
It's alway's been you
I'm all about you
oh, girl
no one can do me the way you do
It's always been you
I'm all about you

maybe I'm a fool for speaking up but I don't mind
cause a girl like you will come around like
once in a million times
so what do I do?
tell me what do I do

and the look that you are givin' me gives me hope to believe
so for you baby I'll change my ways I'll
wear my heart on my sleeve
got nothin' to lose
I've got nothin' to lose


oh, girl, to tell you the truth
It's always been you
I'm all about you
oh, girl
no one can do me the way you do
It's always been you
I'm all about you

girl when you smile
not a place I'd rather be
just stay for a while
then you'll see you should be right here with me
cause I love everything you do
that's why I have to take this time baby to tell ya
oh, and now you know
and now you know

girl, to tell you the truth
It's always been you
I'm all about you
oh, girl
no one can do me the way you do
It's always been you
I'm all about you

oh oh oh oh oh oh oh oh
I'm all about you
oh oh oh oh oh oh oh oh
I'm all about you
oh oh oh oh oh oh oh oh
I'm all about you girl
oh oh oh oh oh oh oh oh




P/s : Demam Bruno Mars sebab saya tak minat KPOP
=P



3 comments:

  1. Fie suka lagu grenade dengan count on you. Huhu.
    Btw sarah, nak tanya sarah ambil dekat mana gambar-gambar header yang cute ? Macam hari tu gambar perempuan tukan. Huhu

    ReplyDelete
  2. @fifie lagu grenade tu memang feeling habis la... sal header dulu tu freebies ambik kat blog nabila medan..http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/p/freebies.html .banyak freebies untuk header cantik2

    ReplyDelete

Jangan letak link tersembunyi di ruangan komen ini. Terima Kasih dan datang lagi ye

 
All right reserved by Sararose.com. Fully edited by Enna_Maggi. 2013