Popeye Sebenar Adalah Wujud

,Wednesday, September 12, 2012 | 7 Comment
Salam Sejahtera



Moustafa Ismail, 24 tahun merupakan orang yang mempunyai bisep paling besar di dunia dengan ukuran 31 inci. Jadi, tidak hairanlah jika dia disamakan dengan karakter Popeye yang menjadi rancangan kegemaran kita pada masa dahulu.


Untuk mencapai ukuran bicept 31 inci bukanlah mudah. Moustafa Ismail merupakan ahli bina badan dan dia mengambil masa 10 tahun untuk membentuk bicept paling besar di dunia itu. Namun, apabila dikaitkan dengan Popeye, Moustafa berkata dia tidak sukakan bayam dan tidak mengambil bayam dalam makanan seharian.Dia turut menyatakan bahawa dia mempunyai bicept yang lagi besar dari karakter Popeye itu.
Pencapainya telah diiktiraf The Guinness Book of Records 2013 yang dilancarkan pada hari ini (12 September 2012)






Cayalah, kartun pun kalah dengan dia nie.






7 comments:

  1. takutnya tengok. besar sangat.

    ReplyDelete
  2. Aish rasa macam besar sangat je. Its kinda weird kan?

    ReplyDelete
  3. macam mana dia pakai baju eh ? tak tersangkut dekat lengan ke. Haha

    ReplyDelete
  4. popai th e sailor man... tutt tuutttttt

    ReplyDelete
  5. Useful content and awesome design you got here! I want to thank you for sharing your solutions and taking the time into the stuff you publish! Sublime work!

    ReplyDelete

Jangan letak link tersembunyi di ruangan komen ini. Terima Kasih dan datang lagi ye

 
All right reserved by Sararose.com. Fully edited by Enna_Maggi. 2013