Gempar : Cubaan Bunuh Diri Pelajar UPSI

,Monday, October 08, 2012 | 11 Comment


Berikut adalah petikan yang saya perolehi dari page DailyUpsi .




Kes bunuh diri di bangunan yang sama pada April yang lalu. Berita boleh di baca di LINK .Semoga kejadian seperti ini tidak berlaku lagi,mudah-mudahan.
Sangat menakutkan. Lebih-lebih lagi pada bulan 10 nie dikatakan ada satu tarikh angker.Sarah tak berapa tahu sejauh kebenarannya. Kat sini ada keratan yang Sarah peroleh dari FB


*Klik untuk besarkan

Sarah pernah share jugak entri pasal kisah seram-seram kat UPSI ni pada entri DI SINI. Kalau berani silalah baca




11 comments:

  1. takutnya,, jom tag atikal ini kat uncle seekers

    ReplyDelete
    Replies
    1. silakan..he3..tarih 10 oktober pun dah nak dekat

      Delete
  2. Takutnya ^_^
    Diharap pihak pengurusan UPSI dapat melakukan sesuatu terhadap kes nie...

    ReplyDelete
  3. seram .
    cuak jugak ika baca . haihhh

    ReplyDelete
  4. Ya Allah..upsi menakutkan sejak kebelakangan ni:(

    ReplyDelete
  5. selalu jugak lepak malam2 kat bangunan e-learning sbb tenet laju..
    tingkat bawah je la..huhu
    tapi nak masuk tandas tu terasa jugak la seram sebab terlindung sikit.

    ReplyDelete
  6. Hitung diri kita, sejauh mana Allah dalam diri kita... yakin ada Allah, insyaAllah Dia yang menghidupkan dan mematikan sesuatu.... insyaAllah, yakin pada Dia..

    ReplyDelete

Jangan letak link tersembunyi di ruangan komen ini. Terima Kasih dan datang lagi ye

 
All right reserved by Sararose.com. Fully edited by Enna_Maggi. 2013