Zulfahmi Khairuddin Lari Dari Semburan Arak

,Monday, October 22, 2012 | 8 Comment


Zulfahmi Khairuddin telah mencipta kejayaan buat dirinya dan Malaysia apabila mendapat tempat kedua dalam perlumbaan 18 pusingan Grand Prix Motosikal Malaysia.Pemuda yang berusia 21 tahun ini baru sahaja manyambut hari lahirnya yang ke 21 pada 20 Okotber lalu. Pencapaiannya amat membanggakan dan patut dicontohi oleh semua orang. Lebih-lebih lagi, tindakan Zulfahmi turun awal dari stage bagi mengelak semburan arak untuk meraikan pemenang dalam acara itu. Dia kelihatan berada dibawah stage pada permulaannya, dan kemudiannya menghilangkan diri semasa arak disembur berhampirannya. Bagus lah Zulfahmi nie, harap dia mendapat kejayaan pada masa akan datang juga. 


Video





P/s :baru tahu yang benda nie pun ada celebration guna arak.




8 comments:

  1. orang Barat mmg suka guna arak utk celebrate apa2.. baguslah sbb dia lari awal2 lgi :) spatutnya pengajur d Msia peka pasal hal ni sbb agama yg utama di Msia ialah Islam.. bknnya Kristian dll.. :)

    ReplyDelete
  2. For sure ade..sebab bukan melayu jer yang masok..heheh

    ReplyDelete
  3. mujur dia beringat psal tu..tahniah utk zulfahmi...

    ReplyDelete
  4. Tahniah buat Zulfahmi...
    Baru tahu, dorang guna arak...
    Ingatkan air jak...

    ReplyDelete

Jangan letak link tersembunyi di ruangan komen ini. Terima Kasih dan datang lagi ye

 
All right reserved by Sararose.com. Fully edited by Enna_Maggi. 2013