Freebies Background Comel

,Monday, December 03, 2012 | 7 Comment


Hari ini tak sempat nak buat entri. So, ambik la freebies background nie letak kat blog. Comel-comel. Pilih je. Right klik dan amik url image. Boleh jugak cari freebies background kat Link 1. Kat situ ada jugak cara nak masukkan background kat blog bagi yang tak tahu.
















Dah amik, klik button donate kat bawah taw!




7 comments:

  1. amik code HTML image url masuk blog...memang cantik semua colour bakground ni... :)

    ReplyDelete
  2. lama dah tak datang sini... jenguk-jenguk sikit...

    ReplyDelete

Jangan letak link tersembunyi di ruangan komen ini. Terima Kasih dan datang lagi ye

 
All right reserved by Sararose.com. Fully edited by Enna_Maggi. 2013