Artis International Ayu Bertudung

,Monday, December 17, 2012 | 6 Comment

Siapa sangka ketiga-tiga artis international yang sangat hot nie boleh bertudung? Jadi ayu gitu, kalah gadis melayu. Hehe. Meh, tengok diorang pakai tudung.




Lady Gaga, Britney Spears dan Rihanna
Pergghhh. Cantik lagi ayu kan?




Oppps. Blog ini bukan blog gosip artis ye. Sebenarnya, gambar ayu nie telah EDIT.  Zaman sekarang macam-macam boleh edit, yang hot pun boleh jadi ayu gitu. Agak-agaknya siapalah yang kreatif giler mengedit gambar nie, boleh jugak berguru pasal benda edit mengedit nie.


Nak tengok Lady Gaga berdakwah di Facebook? Ha, ambik!




sumber gambar: www.1newsonline.com/ dan MrDoktor



6 comments:

  1. haha..kelakar je..berharap diorang jd mcm ni...

    ReplyDelete
  2. Hahaha.... Lucu la.... Hehehe...

    ReplyDelete
  3. ayoyo..hahaha...nk gelak lak..

    ReplyDelete
  4. Hahaha gila gila. Lady Gaga masuk islam dan sebarkan dakwah, tapi kan bagus kalau jadi realiti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? mintak2 diberikan hidayah..Aminnn

      Delete
  5. bayangkan kalo ni betul2 berlaku..bagus kan.
    tapi yang kat tengah tu memang comel :)

    ReplyDelete

Jangan letak link tersembunyi di ruangan komen ini. Terima Kasih dan datang lagi ye

 
All right reserved by Sararose.com. Fully edited by Enna_Maggi. 2013