LOL! Baru Darjah 6 Dah Pandai

,Wednesday, December 26, 2012 | 19 Comment

Masa kecik-kecik dulu, kalau bercinta main tulis-tulis surat je.Kalau ada budak lelaki yang suka kat budak perempuan, mulalah ada yang suka kenenkan sesama diorang. Itu zaman dulu sebelum kita kenal Facebook, Twitter, Myspace bagai. Tapi, rasanya kalau umur 12 tahun, sangat jarang lah ada kes cintan-cintun nie. Maklumlah, yang laki masa tu belum matured lagi. Tapi, yang nak dikongsi kat sini bukan perbezaan dulu dan sekarang, tapi nak share ada budak darjah 6 dengan beraninya mintak anak dara orang di Fb mak dia. Ha! korang berani?



Tapi, jangan pulak ikut cara budak nie kalau nak mintak anak dara orang. Cara terbaik adalah tanya pakar dan boleh jugak tengok dalam entri Checklist Pertama Kali Jumpa Bakal Mertua






19 comments:

  1. assalam, haha. dekat pesbuk berani la budak tu.. cuba depan depan tengok, mau terkencing. :p

    ReplyDelete
  2. haha adoiya... budak2 zaman sekarang ni bukan main lagi. spupu sy umur 7 tahun pun dah mula menggatal ckp fasal perempuan kt skolah. kita dulu ada kena kejar dengan parang dek ayah klau kecik2 dh pndai semua ni. haha

    ReplyDelete
  3. hahah..lawak2..duit mak bapak bagi ada hati nak anak org.
    zaman2 saya dulu budak sekolah rendah ni tak tau lg nak bercinta ni.
    zaman skrg dah advanced betol.

    ReplyDelete
  4. hahaha.. daring.. memang cukup gentle sebenarnye, tp umur tu x kena plak daaa.. blaja pon x abis..

    ReplyDelete
  5. deeerrrr apa sudah jadi budak2 skrg ni.. ena masa darjah 6, tak tahu apa apa mengenai cintan2 ni... tau mkn mee cintan je.. hikhik...

    ReplyDelete
  6. wakaka... gile ahhhh... bhye budak2 skrg. haihhh~ -.-'

    ReplyDelete
  7. haha. klakar pulak... zaman dah berubah :D

    ReplyDelete
  8. hahaha.. kelakar la...

    ReplyDelete
  9. Tergelak baca komen budak tue. Berani betul dia! Siap fikir cara nak selesaikan masalah. Bagus! Arol masa darjah 6, cuma tahu makan - main - tidur jek. Hahaha! :D

    ReplyDelete
  10. hahaha sgt kelakar! makcik tu plak bengang..hahaha...kesian!

    ReplyDelete
  11. Salam kenal….dan I follow sekali
    U in my bloglist
    Hanif blog bloglist
    Check It Out!!!!
    Check blog anda berdasarkan bloglist abjad
    Every week saya datang melawat tapi dengan syarat always updated blog..hahahha
    Tujuan--senang saya blogwalking supaya tak hilang kawan blogger..hehehe

    ReplyDelete
  12. kecik2 dah gentle..hi..hi

    ReplyDelete
  13. Wah!!! bukan main lagi budak tu... hahaha... Berani tapi tak bertempat... ahahaha...

    ReplyDelete
  14. Kan mak dah marah. Hahaha. Aduiii budak budak nie, ada ke buat macam tu.

    ReplyDelete

Jangan letak link tersembunyi di ruangan komen ini. Terima Kasih dan datang lagi ye

 
All right reserved by Sararose.com. Fully edited by Enna_Maggi. 2013