Video Penangkapan Hantu Penanggal

,Wednesday, December 19, 2012 | 11 Comment


Video ini diperolehi dari laman sosial Facebook. Terpulang kepada anda untuk mempercayai kesahihan video ini. Kalau takut jangan tengok,nanti kang tak boleh tido pulak.







Allah S.W.T. menciptakan jin sebelum menciptakan manusia, dengan selisih waktu yang lama bila dikiaskan pada manusia mahupun jin sendiri. Allah S.W.T. berfirman ( maksudnya ) : "Dan sesungguhnya Kami telah menciptakan manusia dari tanah liat kering ( yang berasal ) dari lumpur hitam yang diberi bentuk. Dan Kami telah menciptakan jin, sebelum itu dari api yang sangat panas. 
( Surah Al-Hijr: 26-27 ).

11 comments:

  1. video ni dah lama...tapi kenapa kelihatan kepala sahaja...organnya tak nampak...ada juga saya buka youtube penanggal di indonesia....cuba search "penanggal" di youtube ada satu video di indonesia...memang naampak real ada organnya sekali...

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh, terima kasih kerana berkongsi.

      Delete
  2. Maaf saya penakut nanti saya kencing atas tilam. hahaha

    ReplyDelete
  3. maaf, tak mahu tengok malam2 cenggini!!! ish2.... dah la ena ni susah nk tidur... hantu ni la ena paling seram... huuuu

    ReplyDelete
  4. mujur tengok video ni time pagi.
    seram jugak tu.
    kepala dah tertanggal pun gerak lagi.

    ReplyDelete
  5. Video nie auto play, maka dah tertengok. Nasib baik waktu siang. Hehe! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..okey, daah buat manual play dah

      Delete
  6. aduhai..seramnyaa..nasiblah tgk ptg2..hoho

    ReplyDelete
  7. seram je...dia bergerak2 tu..

    ReplyDelete
  8. menakutkan... tapi nak try jugak ada kat tempat tu... macam best jer....

    ReplyDelete

Jangan letak link tersembunyi di ruangan komen ini. Terima Kasih dan datang lagi ye

 
All right reserved by Sararose.com. Fully edited by Enna_Maggi. 2013