I Setia Sampai U Jadi Zombie

,Friday, March 08, 2013 | 10 Comment



Agak-agaknya ada ke lelaki yang setia macam nie. Kalau ada, angkat tangan tinggi-tinggi, nak intai sikit.





10 comments:

  1. Assalamualaikum sara. citer apa ni? hahah setia sungguh! hihi ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam.. tak sure lah akak cter ape nie.. hehe..betul3, setia..untung sungguh

      Delete
  2. erk..ni gila namanya,..
    hehe cinta itu buta..

    ReplyDelete
  3. kalau dalam gambar je ada kot haha

    ReplyDelete
  4. janji manusia kadang2 tu tak pasti.
    mybe ade yg setia dan ade yg curang.
    tapi janji allah konpem pasti :)

    ReplyDelete
  5. insyaAllah ada, jodoh kita sendiri. ameen..=)

    saya suka cerita The Walking Dead tu..=D

    ReplyDelete
  6. Hahaha.. Setia sungguh... Saya tak tahu la macam mana... hahaha...

    ReplyDelete
  7. Salam kenal bloggersss

    ReplyDelete

Jangan letak link tersembunyi di ruangan komen ini. Terima Kasih dan datang lagi ye

 
All right reserved by Sararose.com. Fully edited by Enna_Maggi. 2013