Stok Shiseido Mask Sudah Sampai

,Friday, March 22, 2013 | 17 Comment

Maaf atas kelewatan mengupdate blog....lagi sekali. Memang tidak dinafikan sekarang nie agak sibuk sebab sekarang nie Sarah dah start berniaga lah pulak. Okey, pasal entri Sarah Mask untuk hilangkan blackhead&whitehead hari tu, ramai yang macam berminat nak mencuba dan ada yang request kalau stok sampai bagitau. So, nak bagitau semua yang stok Shiseido mask tu dah sampai! Sesiapa yang berminat boleh order dengan Sarah. Price? Okey, Sarah jual murah-murah sahaja. Hanya Rm1.50 satu. 


Harga untuk semenanjung sahaja  :
6 paket + postage = Rm15
10 paket + postage = Rm20
20 paket +postage = Rm36 

Untuk order boleh pm di facebook saya
Okey, banyak lagi sebenarnya barang yang Sarah jual. Tapi, modal kecil-kecil sahaja so setiap item ada limited lah. Alhamdulillah, permintaan setakat ini menggalakkan. Nak tahu apa lagi yang ada di 'kedai' boleh check dekat page De'sara Shop (LIKE plezzz) atau tunggu sahaja next entri. InsyaAllah. 



17 comments:

  1. Assalamualaikum sara. sheila nak order! sara punya paling murah jual ni. sheila nak 10 tau! hujung bulan sheila bayar, nanti sheila add dekat fb ek :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam.. ok, terima.. nant sarah simpan stok untuk akak

      Delete
  2. akak nak cuba la..tapi kena tunggu mask lama ni habis dulu la..bulan depan akak cari kamu ok..

    ReplyDelete
  3. sowi.!! aritu nak order. tapi ada problem nak bank in.huhuh~ sori sesangat ye.

    ReplyDelete
  4. dulu pkai.. aduh memg perit masa terik tp best.. sara ditag

    ReplyDelete
  5. rasa nak order..... sebab blackhead ena sekarng tengah banyak.. urmmm,bank mana ye guna.. nak cek bank dlu...

    ReplyDelete
  6. Bisnis woman ni......bagus2...
    Semoga berjaya yek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru start sahaja. terima kasih

      Delete
  7. boleh pakai brapa kali dlm seminggu? untuk kulit berminyak sesuai x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. terpulang..nak pakai tiap2 malam pun takpe sebab ia produk neutral.. yup, kulit berminyak pun sesuai... best2

      Delete
  8. Boleh pakai berapa kali seminggu? untiuk kulit berminyak n jerawat sesuai x?

    ReplyDelete
  9. SLM.. sy nk order.. 10paket.. email detail kpd sy yer... rosanira24@yahoo.com.my ( serius buyer )cari2 no.fon sara xjmpe.. ingt nk msj jer senang.. :)

    ReplyDelete
  10. salam saya nak order... 10 paket.. email sya --> hidayah_comel@ymail.com
    hrap sgt dpt blasan.. trma kasih..

    ReplyDelete
  11. Slm sara....sy nk oder...sy kt shah alam...fb sy aqilahridhuan@yahoo.com...plz reply..

    ReplyDelete

Jangan letak link tersembunyi di ruangan komen ini. Terima Kasih dan datang lagi ye

 
All right reserved by Sararose.com. Fully edited by Enna_Maggi. 2013