Sararose Coming Back!

,Thursday, March 21, 2013 | 9 Comment

Ceyh, tajuk style orang puteh gitu. Ada ke yang perasan blog comot nie tidak diupdate hampir dua minggu? Maaf kalau ada yang singgah dan komen di sini namun tidak berbalas kunjungan. Bukan sombong, bukan juga merajuk. Sebenarnya Sarah ingin menumpukan sepenuh perhatian kepada final exam yang telah berlangsung 12 hingga 19 Mac yang lepas. Memang agak tought untuk study semua subjek dalam satu minggu sahaja, lebih-lebih lagi kami penuntut Diploma tidak ada study week pun! tempoh exam juga singkat dan Sarah tidak ada pilihan lain untuk melupakan blog untuk seketika. Dan Alhamdulillah exam telah tamat dan dah merdeka untuk sem nie!YEY


Namun, walaupun exam Sarah tetap ada plan lain untuk dilakukan sepanjang cuti semestar nanti. Nak tahu apa plan Sarah, tunggu entri esok. Harap korang support kerjaya Sarah yang baru nie. 



9 comments:

  1. wah welcome back...so blh ler update entri laju2 ^^

    ReplyDelete
  2. merdeka la kejap :) Hana pun baru habis final exam minggu lepas.. ngah bersenang lenang aje la kat rumah ni ^^

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum sara. welcome back! hhehehhee.sheila doakan sara berjaya ye :)

    ReplyDelete
  4. tunggu entry esok? erm.. esok je lah komen.. hehehee,.. eh sarah study kat upsi eh? nnti boleh la jumpa kalo korn pi sana..=)

    ReplyDelete
  5. sara welkam back.. kesiannya dia.. xpe2 i always waiting for u..hohoho

    ReplyDelete
  6. semoga berjaya ye..;)

    ReplyDelete
  7. yeah dh abe exam..merdeka
    nantikan 2mrow..jengjengjeng

    ReplyDelete

Jangan letak link tersembunyi di ruangan komen ini. Terima Kasih dan datang lagi ye

 
All right reserved by Sararose.com. Fully edited by Enna_Maggi. 2013