Fuh! Teddy Bears Yang Paling Horror

,Thursday, March 07, 2013 | 11 Comment

Kalau sebut teddy bears sahaja, mesti akan terbayang patung beruang yang sangat comel dengan bulunya yang lembut dan warnanya yang menarik bukan. Lagi-lagi teddy bears menjadi satu pilihan untuk diberikan sebagai hadiah ataupun cenderamata. Bagaimana kalau kita tukarkan teddy bears yang kiut miut itu dengan teddy beras yang sangat RARE ini? Berani korang buat sebagai peneman tidur?









Berminat? Check it out http://undeadteds.com/

11 comments:

  1. erk., rare sangat nii., teddy ke zombie nii..? hee

    ReplyDelete
  2. kesian teddy..... T_T
    nampak real kot..seram kalau tengok lama-lama.

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum sara. hahaha geli tengok teddy rare! jadi benci plak kat teddy bear! hahahahhaha

    ReplyDelete
  4. erghhh seramnya..hahaha...

    ReplyDelete
  5. perghhh...dh mcm zombi...huhu

    ReplyDelete
  6. gila seram klu dpt bear camni..
    mau xley tdo mlm..
    huhu

    ReplyDelete
  7. seriously x letak dalam rumah.
    kalo ade terus bakar..haha

    ReplyDelete
  8. ngeri la..nak pegang pun takut dAH..

    ReplyDelete
  9. nie bukan tedy bear dah.... dah tak tahu nak cakap apa bende dah nie... spesies alaf baru kot....

    ReplyDelete

Jangan letak link tersembunyi di ruangan komen ini. Terima Kasih dan datang lagi ye

 
All right reserved by Sararose.com. Fully edited by Enna_Maggi. 2013