Mencari Sesuatu Yang Paling Cantik? Di sini...

,Friday, November 16, 2012 | 10 Comment

Korang stress cari gambar kat entri ini? Hilangkan stress anda di sini. Jika korang mencari sesuatu yang paling cantik, di sini Sarah dah sediakan. Dari rumah paling cantik sehinggalah tumbuhan paling cantik di dunia. Jom intai.


Rumah paling cantik di dunia terletak di Barcelona, Spain


Bandar tercantik di dunia iaitu Vancouver, Canada


Budak lelaki paling comel di dunia. Semasa 2007, budak lelaki ini berusia 1 tahun 9 bulan berasal dari Pakistan.


Budak perempuan paling comel di dunia ini bernama Fatima dari Morrocco
Tengok lah mata dia, comel!!


Mata yang paling cantik di dunia dari Afganistan


Air terjun yang paling indah di dunia iaitu Niagra Falls


Jambatan paling cantik di dunia terletak di Jepun.


Kuda yang paling cantik di dunia. Baka Arab nie.


Tumbuhan paling cantik di dunia.
Apa yang menariknya mengenai tumbuhai ini adalah bentuknya seperti buble kan? Ramai yang menyifatkan ia tumbuhan paling cantik. Malangnya info tambahan yang Sarah perolehi yang menyatakan buih tersebut sebenarnya buih sabun yang tertinggal semasa emergency landing di Indonesia. Info di sini . Jika korang ada maklumat tumbuhan apa yang paling cantk, boleh tinggalkan komen di bawah ye.


P/s : Harap takde yang kena heart attack cari barang tersembunyi pada entri INI





Klik button donate jugak..=D

10 comments:

  1. kuda tuh cantek giler..putih jer~

    ReplyDelete
  2. Fatimma tu cantik sangat. Famous sungguh budak tu dalam google nie, banyak kali tengok gambar dia. MasyaAllah hebatnya ciptaan Allah kan.

    ReplyDelete
  3. tumbuhan tu indah. semua cantik2.

    ReplyDelete
  4. subhaAllah subhanAllah, cantik sungguh

    ReplyDelete
  5. Saya suka melihat subjek cantik. Indah sungguh ciptaan Ilahi.

    ReplyDelete
  6. 1st time lihat tumbuhan bubble tu...sangat cantik...

    ReplyDelete
  7. idam cantik? cubalah resipi mudah fungus BBC MARDI Station hanya di MARDI Station CH

    ReplyDelete
  8. Indah ciptaan Tuhan ku...

    ReplyDelete

Jangan letak link tersembunyi di ruangan komen ini. Terima Kasih dan datang lagi ye

 
All right reserved by Sararose.com. Fully edited by Enna_Maggi. 2013