Terlalu Obses

,Thursday, March 15, 2012 | 2 Comment
Assalamualaikum semua..
Untuk pengetahuan semua pembaca, ini adalah post yang ke 51 dah yang telah berjaya
Sarah buat sepanjang melibatkan diri secara serius dalam blog nie. (serius sangat ke?
Walaupun follower Sarah belum mencapai 20 orang namun atas dorongan dan 
semangan menguatkan lagi Sarah dalam berkongsi cerita, idea, berita
dan perkara-perkara yang boleh Sarah kongsikan bersama.


Mengenai tajuk post hari nie.. Terlalu Obses...
Ye..Sarah memang terlalu obses bila membuat sesuatu.. dengan syarat memang Sarah
suka giler bende tu. Seperti sekarang, Sarah tengah obsessssssssssss
meng update, mencantik, men touch up dan yang sama waktu dengannya terhadap blog
Sarah yang tak seberapa nie.
Sarah jugak tak suka benda yang sama. Kalau boleh nak tukar je theme 
blog nie hari2.. Serius! bukan apa, Sarah lagi puas hati kalau macam nie..
Sebab tu la kalau korang perasan banyak bende yang berubah setiap
hari kat sini termasuk iklan, gadget dan anak beranak yg lain.

Setiap hari mesti Sarah search bende2 baru yang nak diletakkan dalam blog nie.
Dan harapan Sarah mestilah semoga lagi ramai orang yang sudi baca dan boleh
berkongsi cerita mahupun pendapat.


Bila la Follower nak seramai nie??


Itu saja yang dapat dicoretkan hari ni. Apa2 pun
hadapi final exam nie dengan tenang.
DOAKAN Sarah!


p/s : view la my friend blog untuk
dapatkan beberapa tip yg berguna di Ape Ape Jer

2 comments:

  1. pelan2 jer dek, nanti tu dpt jugak la follower, rajin2 blogwalking! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak Susan 4 the advise. =)..

      Delete

Jangan letak link tersembunyi di ruangan komen ini. Terima Kasih dan datang lagi ye

 
All right reserved by Sararose.com. Fully edited by Enna_Maggi. 2013