Bermulanya Final Exam Mood

,Thursday, March 01, 2012 | Comment
Hari nie 1 Mac 2012. Bermakna tinggal 11 hari lagi untuk menempuhi final exam yang sangat menakutkan tu.. Dah ready? Mesti la tak lagi. Sarah nie suka sangat study last2 minute, dan result nye emmm.. paham2 la... hehehe..

Ok, Korang tau tk macam mana nak meniru dalam exam? nak taw... jom tengok video bawah nie

video

Ha... amacam? dah dapat inspirasi dah?GOOD LUCK Sarah ucapkan kepada korang yang akan menempuhi final exam jugak..

p/s : mood study x datang lagi, sebab x brapa sihat...

No comments:

Post a Comment

Jangan letak link tersembunyi di ruangan komen ini. Terima Kasih dan datang lagi ye

 
All right reserved by Sararose.com. Fully edited by Enna_Maggi. 2013