Release Your Stress

,Sunday, March 11, 2012 | 5 Comment
Salam Pembaca Semua...

Entri nie khas buat orang2 yang stress.Yang tak stress pun boleh join jugak.
Tak semestinya bila stress kena cari blog Aku Stress Giler kan...

Sarah tau sebahagian dari korang nie sedang menghadapi final exam yang sangat 
menakutkan tu. Maka timbul la stress, muka pun dah tak senyum2 lagi.
tak cute tau.

Ok, korang mesti tengok lawak nie..
Lawak Ke Der nie memang lawak tahap dewa la..
Sarah bagi 5 star la kat lawak diorang nie...
Boleh menghilangkan kekusutan wajah korang yang masam macam cuka tu.

Ha... tu baru opening Lawak Ke Der...
Kalau nak tengok sampai habis klik SINI


Emm.. lapar nie. Bila time dekat exam cam nie memang selalu lapar.
Jawabnya hadap Maggi je la.
Tapi bukan orang kata tak elok ke kalau nak exam makan Maggi?
Tak taw la sejauh mana kebenarannya sebab Sarah selalu je makan benda nie.
Memang tak makan saman bab2 nak berpantang nie.
Bukan apa, dulu best student kat sekolah Sarah selalu jugak cari Maggi, nak makan.
Tapi still pandai jugak, best student lagi.
Tu yang membuatkan Sarah yakin bahawa tak effect pun kalau makan Maggi.
Yang effectnya bila tak baca buku.



Mau botak kepala makan benda nie hari2...
Bahaya, tapi aku makan jugak.


Jadi, Sarah ambik inisiatif lain. Bila lapar je Sarah makan


Google Image je nie..



Emm, walaupun tak de la sedap sangat tapi bila dah lapar tu makan je la.....
Ok.. Take Care. Jangan makan Maggi banyak sangat, bahaya.
hahaha..



5 comments:

  1. hoi3...masih aktif blog lg...sabor dlu, stdy dlu...ari ni exam doh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. time study, kite study.. time free baru aktif...

      Delete
  2. Replies
    1. Ye la kent chan, kita kan Geng... =)

      Delete

Jangan letak link tersembunyi di ruangan komen ini. Terima Kasih dan datang lagi ye

 
All right reserved by Sararose.com. Fully edited by Enna_Maggi. 2013