Video: Kahwin vs Couple

,Monday, March 19, 2012 | 4 Comment
Assalamualaikum dan salam satu Malaysia.
Pertama sekali Sarah nak ucap terima kasih kepada pembaca dan followers yang dah pun mencapai 80 orang nie,,Al hamdulillah, terima kasih.
Disebabkan sekarang nie busy dengan final Exam, Sarah just nak share 2 video nie sebagai ingatan dan panduan kepada kita.. Peace!

Part 1

Part 2

Kalau dah suka tu kawin kan aje.hehe..Itu aje, 
Daa..

4 comments:

  1. kelakarlah video ni! tp dalam lawak2 ad makna! Pahala & Haram! ^_^v
    Thank's 4 Sharing!

    ReplyDelete

Jangan letak link tersembunyi di ruangan komen ini. Terima Kasih dan datang lagi ye

 
All right reserved by Sararose.com. Fully edited by Enna_Maggi. 2013