Giveaway Contest By Nur Faizuddin Fuad

,Sunday, May 20, 2012 | 2 Comment
Assalamualaikum Semua

Ok, mungkin terlebih rajin hari nie dek kerana Kelantan berjaya menjulang piala FA.Di hari yang istimewa nie (istimewa ke), Sarah nak join satu Giveaway yang telah dibuat oleh Nur Faizuddin Fuad.


Nak join??? Klik pada banner..

Korang mesti nak tau ape hadiahnya kan?
Hadiahnya :
Tempat Pertama: Top up Rm15
Tempat Kedua : Top up Rm10
Tempat Ketiga: Top up Rm5

Hadiah yang ditawarkan tu dah cukup okey pasal Sarah sendiri pun tak mampu buat GA macam nie.
hehe.. join je rajn tapi tak dapat2 jugak. Takpe, itu dikira nasib la kan?

Sape-sape yang tak follow Nur lagi boleh la follow die kat  faizuddinpro.blogspot.com
Blog dia menarik pasal ada pelbagai info, siap ada tutorial lagi.
Lagipun, blog dia loading kejap je, so senang la nak masuk walaupun line internet slow.
Apa yang membuatkan Sarah tertarik pada blog dia nie ialah font die yang smart, background menarik dan Nur yang rajin membalas setiap komen. Jarang nak jumpe blogger balas komen nie.

Mengenai GA yang dianjurkan oleh Nur nie diharap dapat mengeratkan silaturrahim antara blogger.
Kata Nur lagi : .Siapa yang dapat manghantar trafik paling banyak ke Nur akan mendapat hadiah

Nak tag blogger:

Yang tak ditag pun jom la, join sekali..Join, jangan tak join..=)

2 comments:

  1. thanks for the support k :)

    ReplyDelete
  2. ok,welcome.. harap ramai la yang join nanti

    ReplyDelete

Jangan letak link tersembunyi di ruangan komen ini. Terima Kasih dan datang lagi ye

 
All right reserved by Sararose.com. Fully edited by Enna_Maggi. 2013