Segmen 1: Linda Cari Bloglist Mei

,Monday, May 07, 2012 | 8 Comment
Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia


Tengah hari nie rasa nak join segemn pulak..sambil blogwalking last2 jumpe la segemen nie.
Segmen nie telah di buat oleh cik Linda.
sape yang nak join boleh klik sini
Sempat lagi pasal tarikh tutup die 10 Mei 2012. kata cik Linda kite nie nak cari kawan biar lama-lama. =)

Soalan Linda : Berikan 1 kritikan membangun kat blog aku ?
Jawapan Sarah : Blog Linda dah ok. Lagi-lagi ada cctv kat atas tu.. huhu.. Tapi Sarah rase 
boleh di improvekan lagi. Misalnya Linda tukar layout blog tu kepada yang lebih simple supaya tak nampak serabut sangat. One more thing  kalau boleh penyeri kala sunyi tu ditukarkan dari siaran 
radio kepada lagu single.

Tapi kalau Linda tak setuju dengan cadangan yang Sarah bagi nie pun tak pe. 
Itu sahaja la kot..


8 comments:

  1. Thanks join... =) thanks komen..

    Follow..

    ReplyDelete
  2. Salam.. LZ dah wat list peserta segmen.. terjah jgn x terjah...

    http://lindazehan.blogspot.com/2012/05/senarai-peserta-segmen-linda-zehan.html

    ReplyDelete
  3. hai sarah.. done follow u.
    selamat kenalan..=)

    http://farachew.blogspot.com/2012/05/segmen-1-linda-cari-bloglist-mei.html

    ReplyDelete
  4. slm...dtg dr segmen yg sama http://cikharty88.blogspot.com/2012/05/segmen-1-linda-cari-bloglist-mei.html...
    dh follow awk..jom follow me balik,kalau sudi keyh...
    jemput join GA i jugak kat sini..http://cikharty88.blogspot.com/2012/04/mini-giveaway-by-cikhannah-jom-jejalan.html

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen sama :)
    follow sini,follower 165 ! follow back kalo sudi :)

    jom singgah sini lak :D
    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/05/segmen-1-linda-cari-bloglist-mei.html

    ReplyDelete
  6. ok michelle..
    insya Allah cik hannah klau sempat sy join.

    ReplyDelete

Jangan letak link tersembunyi di ruangan komen ini. Terima Kasih dan datang lagi ye

 
All right reserved by Sararose.com. Fully edited by Enna_Maggi. 2013